Meld je aan voor de workshops van de HLO

Op dinsdag 13 april en donderdag 15 april om 19.30 uur zijn weer twee online workshops van De Hybride Leeromgeving. In deze sessie laat de HLO zien wat ze voor jouw bedrijf in Uden of Landerd kunnen betekenen.

Wanneer

Dinsdag 13 april 2021 – 19.30 – 21.00 uur
Donderdag 15 april 2021 – 19.30 – 21.00 uur

Inhoud

Onderdeel 1 – Wat kan De Hybride Leeromgeving voor jouw bedrijf betekenen?
De HLO is een platform voor de ondernemers in Uden en Landerd om kennis en ervaring op gebied van leren en ontwikkelen te bundelen en met elkaar uit te wisselen. Bij de HLO gaan we samen aan de slag om het maximale uit jouw werknemers te halen. Er zijn al een aantal interessante projecten waar je bij kunt aansluiten. Welke dat zijn hoor je in deze sessie.

Onderdeel 2 – Een frisse kijk op leren.
In dit interactieve gedeelte neem je jouw gedachten over leren onder de loep. We bieden een frisse, actuele kijk op dit thema. Wil je ook een bredere kijk op leren in jouw bedrijf? Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden die verder reiken dan het volgen van een opleiding of cursus. Niet alleen maar door erover te praten, maar door het zelf te ervaren

Aanmelden

Ben je benieuwd wat De Hybride Leeromgeving doet en voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je nu aan voor deze gratis online-sessie.

meld je nu aan