Verslag en foto’s van ALV 21/4

Verslag met foto’s van de algemene Ledenvergadering van UOV De Kring met Jan van Setten, de klantenfluisteraar.

op 21/4 jl. organiseerde ondernemersvereniging UOV De Kring weer de jaarlijkse ledenvergadering. Er werd zoals gebruikelijk gestart met een speeddate. In groepen van ca. 8 ondernemers stelden de leden zich aan elkaar voor. Na het officiële gedeelte van de jaarvergadering stelde Maartje van der Schoot zich voor als nieuwe verenigingsadviseur. Zij zal samen met het bestuur de plannen voor de toekomst begeleiden.

Unaniem werd besloten om Peer van Bakel als erelid te benoemen, als dank voor zijn tomeloze inzet de afgelopen jaren als voorzitter van UOV De Kring. Hierna was het woord aan Jan van Setten. Jan is geboren en getogen Rotterdammer en klantenfluisteraar. Hij vertelde op ludieke wijze hoe je kan ” Dansen met je klanten “.

Hij vertelt de leden over de kracht van schaarste en succes. Bewustwording van je eigen onderscheidend vermogen. Als positiviteitsgoeroe brengt hij de leden met smakelijke voorbeelden naar de kern van je onderneming. Via wegen die leiden langs oorsprong, waarheid en keerpunt. Durf te vragen, durf te incasseren en leer van een crisis. Leer van mislukkingen en tegenslagen.

Sukkelzinnnen en liefdeuitingen? Ze komen allemaal aan bod. Na dit uur vol inspiratie, werd tijdens de netwerkborrel nog uitgebreid nagepraat en genetwerkt.

Was u er niet bij en wilt u meer weten over de activiteiten van UOV De Kring? Kijk dan eens op de website of stuur een mail. Wellicht ben u er dan ook bij de volgende keer. Met ruim 160 leden, inspireert en faciliteert UOV De Kring graag een platform ook voor u.