Verslag en foto’s bijeenkomst bij Simons Advocatuur

Donderdag 14/4 jl. was Sandra Simons gastvrouw van de op-weg-naar-huis-bijeenkomst van UOV De Kring. Een verslag met de foto’s.

Sandra heeft jarenlang in Eindhoven gewerkt voor gerenommeerde advocatenkantoren. Sinds twee jaar werkt zij voor zichzelf vanuit Uden. De overgang is groot. Was zij vroeger vaak aan het procederen, nu geeft zij veel vaker advies.

10 belangstellende leden van UOV De Kring, hadden zich opgegeven voor deze bijeenkomst. Thema was ‘internationaal zaken doen’. Nu zult u denken: dat doe ik nooit. Maar toch, met een aan- of verkoop via internet kun je voor je het weet al in een internationale setting aan het werken zijn! En hoe zit het dan in elkaar? Welk recht geldt? Welke rechter? Waar moet je opletten bij bijvoorbeeld je leveringsvoorwaarden. En is het verstandig om een koop te ontbinden als leverancier indien de klant niet betaalt?

Sandra gaf een heldere uiteenzetting. De aanwezige ondernemers hadden kennis van zaken, maar toetsten toch stiekem of ook bij hen alles nog klopte. En gelijk hebben zij. Daar zijn dit soort bijeenkomsten ook voor bedoeld. Kortom, een geslaagde bijeenkomst waarna alle aanwezigen weer wat wijzer huiswaarts keerden.