U kunt nu stemmen voor de MVO-prijs Uden/Veghel/Schijndel

Publieke stemming voor MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel geopend! Vanaf 11 september kan iedereen stemmen voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013. De ondernemers uit deze regio werken hard voor een goed MVO-beleid en hopen daarbij op waardering van consumenten.
Vanaf 11 september kan iedereen stemmen voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013. De ondernemers uit deze regio werken hard voor een goed MVO-beleid en hopen daarbij op waardering van consumenten. 14 ondernemers hebben zich aangemeld voor deelname aan de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel. Uit deze kandidaten selecteerde een professionele jury zes bedrijven. Tot en met 16 oktober aanstaande kan het publiek stemmen op een van deze zes interessante bedrijven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers, die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen. En zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje.

Stemmen op genomineerden 2013
De zes genomineerde bedrijven van 2013 zijn (in willekeurige volgorde):

Hutten Catering, Den Ouden Groep, Champignonkwekerij ‘t Voske, Hendriks Coppelmans Bouwgroep, Wiltec en Van Deijne Japanse auto-onderdelen.

Voor meer informatie over deze bedrijven en over hoe u kunt stemmen kunt u terecht op www.mvoprijs.nl/(kies voor ‘MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel’). U vindt daar eveneens een overzicht van alle bedrijven, die zich aanmeldden.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Veghel, Uden en Schijndel noemen.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. Switch, de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel en de ondernemersverenigingen met ondernemerskoepel ReVUS willen dergelijk ondernemen binnen de regio stimuleren. Daarom hebben zij in 2011 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.