Save the date Hybride Leeromgeving Uden 22-10-2019

De initiatiefnemers van de Hybride leeromgeving Uden zien en horen dat ondernemers in Uden behoefte hebben aan extra handjes. Ondernemers in Uden zoeken meer én beter opgeleide medewerkers. Ons initiatief gaat over het opleiden van mensen, gaat over boeien en binden.

Wij denken dat het anders kan, dat het beter kan. Wij hebben vernieuwende ideeën over een hybride vorm van opleiden. Wij zoeken ondernemers die met ons willen meedenken en vooral zoeken we ondernemers die met ons willen meedoen!

Wij willen op 22 oktober graag toetsen op welke wijze ons initiatief precies past in de behoefte van ondernemers. We zien verschillende doelgroepen en verschillende aanpakken voor een optimaal leer-werk klimaat in Uden

Het momentum is er nu! Want ondernemers én onderwijs én de lokale overheid zijn met elkaar in gesprek. Er is een korte videofilm gemaakt die duidelijk maakt waar de hybride leeromgeving Uden voor staat.

Wat ga jij aantreffen op de 22e? Een enthousiaste club initiatiefnemers die hebben nagedacht over doelgroepen en concrete aanpakken in een vernieuwende hybride vorm. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Wat verwachten we van jou? Dat je constructief meedenkt over verschillende concrete scenario’s. Dat je niet alleen het goede gevoel krijgt maar ook daadwerkelijk mee gaat doen. Dat je voor jezelf een rol pakt om dit initiatief verder te brengen omdat je net als wij ook gelooft in deze hybride aanpak.

Wanneer hoe laat en waar?

Dinsdag 22 oktober 2019 van 16.00 tot 19.00 uur bij Wiltec, Industrielaan 24, Uden.

Aanmelden

Leden van UOV De Kring kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Deelnemers van andere ondernemersverenigingen melden zich aan via de gebruikelijke weg binnen hun vereniging. Ben je geen lid van een ondernemersvereniging, maar heb je wel interesse? Mail dan naar info@uovdekring.nl met je naam en de motivatie van je deelname.

Het definitieve programma wordt half oktober bekend gemaakt. Graag tot dan!

Namens de initiatiefnemers HLU

Udense ondernemers – ROC de Leijgraaf – Udens College – Gemeente Uden