Pilot: Kennismaken met UOV De Kring Mastermind groep

UOV De Kring De Kring wil toonaangevend en invloedrijk zijn en blijven voor haar leden. Werken aan verbinding, samenwerken en leren maakt hier ook onderdeel vanuit. Voor het seizoen 2019 zijn wij dit nieuw initiatief gestart.

Doel van het programma is om ondernemers met gelijkwaardige doelen en ambities elkaar leren helpen om zichzelf te verbeteren en hun doelen te realiseren. Dit zal begeleid worden door Kees van Middendorp, de zogeheten facilitator.

UOV De Kring biedt Mastermind dit seizoen in een pilotvorm aan. Er is plek voor ±14 deelnemers. Als het programma succesvol is wordt het daarna vervolgt. Aan het eind van 2019 ken je als deelnemer aan de mastermind groep de principes van het samenwerken in deze vorm en de waarde voor jou in het stellen en verwezenlijken van jouw ambities. Je kunt als groep na een jaar hier zelf mee verder gaan of kiezen onder begeleiding van een coach om het programma voort te zetten.

Ons doel is om leden van UOV De Kring kennis te laten maken met de kracht van het Mastermind principe.

De term “Mastermind” komt oorspronkelijk uit het boek Think  and Grow Rich van zakenman Napoleon Hill. Hij beschrijft zijn aanpak als: Het coördineren van kennis en inzet van een groep mensen naar een gedefinieerd doel in de sfeer van harmonie.

Ervaring leert dat leden van een mastermind. groep een hogere mate van focus ervaren aan datgene waaraan ze (samen)werken. Steun van andere leden van de groep. Structuur. Groei door de aanwezigheid van brede ervaring, kennis en kunde. En uiteindelijk ook plezier en enthousiasme.

De aangemelde deelnemers hebben al bericht ontvangen over de locatie en tijdstip van de Kickoff meeting. Ben je nog niet aangemeld maar wil je wel meedoen?  Meld je dan nog aan voor 2 april via info@uovdekring.nl of gebruik de speciale aanmeld-link die je hebt ontvangen per e-mail.