Stichting Eigen Wijzer Maashorst

Stichting Eigen Wijzer Maashorst is het arbeidsmarktplatform voor ondernemers uit de Gemeente Maashorst. Eigen Wijzer Maashorst is opgericht door UOV de Kring en nauw verbonden met ZOV en de overige ondernemersverenigingen uit de Gemeente Maashorst.

De missie van Eigen Wijzer Maashorst is het ontwikkelen en behouden van alle talent op de arbeidsmarkt. We zetten ons in om het beste uit mensen te halen en voor een plek voor iedereen op de arbeidsmarkt. Vanuit Eigen Wijzer Maashorst organiseren we projecten in samenwerking met bedrijfsleven en onderwijs met betrekking tot leren en ontwikkelen. En leren is meer dan lessen volgen op school. We geloven in leren in de praktijk, in leren door te experimenteren.

We zijn de verbinder tussen onderwijs en bedrijfsleven, tussen talent en bedrijf. We werken samen met vele partijen en geloven 100% in de quote van Nelson Mandela: “Alleen ga je snel, samen kom je verder!” Het is onze ambitie om van de gemeente Maashorst de slimste gemeente te maken zodat de gemeente interessant is en blijft voor mensen om er te werken en wonen.

Wil je meer weten of graag jouw idee├źn met ons delen? Neem dan contact op met Marga Huijbregts voor het maken van een afspraak:
Email: marga@eigenwijzermaashorst.nl
Telefoon: 0643449204

Ik spreek je graag!
Marga Huijbregts