Communicatie

Om onze speerpunten waar te kunnen maken, hebben we een Commissie Communicatie in het leven geroepen. De Commissie Communicatie geeft invulling aan het communicatiebeleid en zet zich in voor promotie van de activiteiten van UOV De Kring. Ze wil laten zien wat UOV De Kring betekent voor ondernemend Uden en wil betrokken en loyale leden creëren. UOV De Kring is een invloedrijke vereniging van professionele ondernemers in Uden voor netwerken, samenwerken en gezamenlijke belangenbehartiging van alle aangesloten organisaties. UOV De Kring heeft een bewezen toegevoegde waarde, we komen op voor het Udense bedrijfsleven. Er wordt naar ons geluisterd o.a. op het gebied van ruimtelijke ordening en economische ontwikkeling.

De communicatie naar de leden geschiedt zoveel mogelijk via digitaal, via e-mail, internet en social media. Op onze site vindt u naast algemene informatie over UOV De Kring het laatste nieuws over onze ondernemersvereniging en de laatste zakelijke nieuwsberichten uit Uden. Volg ons ook op twitter.

Samenstelling commissie Communicatie:
Deanne Candel (commissievoorzitter), Leonore in ’t Hout, Eva van Kampen, Mieke Sweekhorst, José van der Sanden, Maartje van der Schoot (adviseur).