Onze nieuwe adviseur: Maartje van der Schoot stelt zich voor

Mijn naam is Maartje van der Schoot, voor een aantal van u ben ik geen onbekende.

Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik jarenlang gewerkt bij Theater Markant in Uden, waarvan de laatste 7 jaar als adjunct directeur. Na Markant ben ik voornamelijk blijven werken in de culturele sector, als programmeur voor het Festival Fabriek Magnifique, daarna ruim een half jaar als Hoofd Marketing bij Theater aan de Parade in Den Bosch. Ook op dit moment ben ik nog werkzaam voor 3 dagen per week als Manager Theater in Theater de Hofnar in Valkenswaard.

Een aantal maanden geleden ben ik door het bestuur van UOV De Kring benaderd of ik interesse had om het bestuur inhoudelijk te ondersteunen als verenigingsadviseur. Een rol die nieuw voor mij is, en die ik met veel enthousiasme ben aangegaan. Het adviseren van het bestuur bij het verbinden van partijen en het behartigen van de belangen van de leden van UOV De Kring biedt een interessante uitdaging.

Het is een actief bestuur met veel plannen voor de toekomst waar ik graag een bijdrage aan lever om deze zo goed mogelijk te kunnen realiseren!