Ondernemersinterview: Marcella Klooster

Marcella Klooster

Dit keer interviewden we Marcella Klooster van Dutch Safety Group

Vertel eens kort wat over jezelf

Ik ben Marcella Klooster, 28 jaar en ik woon samen met mijn lieve hond Hummer in Deurne.

Vertel eens wat over je bedrijf

De Dutch Safety Group staat voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid voor uw evenement en onderneming. Ik ben werkzaam als accountmanager voor BTB Fire & Medical Support B.V. en richt me op alles rondom bedrijfsveiligheid en hulpverlening. BTB bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en onderscheidt zich van andere BHV organisaties door de hoge kwaliteit van onze opleidingen, diensten en de bijbehorende serviceverlening die wij onze klanten aanbieden. Daarnaast beschikken wij over een prachtig kantoor en opleidingslocatie aan de Loopkantstraat in Uden.

Wat was deze week het leukst aan je werk/bedrijf?

Deze week heb ik een aantal van onze vaste klanten bezocht om te bespreken hoe de samenwerking van afgelopen periode is verlopen en of er punten zijn waar we ons op kunnen richten om de samenwerking nog meer uit te breiden en te verbeteren. Het samen met de klant streven naar de perfecte BHV organisatie maakt van mijn week een plezierige werkweek.

Wat zijn je hobby’s?

Ik heb vroeger altijd met dieren willen werken en het liefst met paarden. Mijn interesse om te werken met dieren is naarmate ik ouder werd afgenomen. Mijn passie is echter niet verdwenen met een hond als huisdier. Ik heb ook een paard waar ik met heel veel plezier voor zorg en mee train. Daarnaast ga ik graag winkelen en met vrienden gezellig een hapje eten of drinken.

Wat is je favoriete vakantiebestemming en waarom?

Ik heb veel favoriete vakantiebestemmingen, maar ik denk dat het land waar ik het liefst kom toch wel Curaçao is. De stranden, sfeer en natuurlijk het weer vind ik daar fantastisch.

Met wie zou jij graag nog eens een kopje koffie drinken?

Natuurlijk een Nespresso met George Clooney.

Wat is je grootste blunder?

Ik heb ooit mijn auto vastgereden op een modderweg omdat ik iets te braaf de instructies van mijn TomTom op had gevolgd. Alles wat je dan vooral niet moet doen zoals gas geven heb ik uiteindelijk wel gedaan. Met als resultaat een zwarte auto in plaats van zilver. En een aardige boer die na eerst 10 minuten heeft staan lachen mij er uit heeft moeten slepen.

Wat is je favoriete kledingstuk?

Ik heb het snel koud en trek daarom het liefst mijn coltrui uit de kast.

Op zondagochtend dan…

Slaap ik graag uit wat betekent dat ik vaak om 08:00 klaarwakker ben. Mijn werkweek is gestructureerd met afspraken en een vaste planning van taken. Op zondag maak ik er juist een rustige ochtend van en laat ik mij op deze dag niet leiden door een planning. Die bedenk ik op de dag zelf wel.

Hoe zouden jouw vrienden je in 3 woorden omschrijven?

Doelgericht, pragmatisch & creatief.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Eerlijke en positieve mensen om mij heen die gericht en vooruit denken en mogelijkheden zien in plaats van obstakels.

Heb je een bijnaam? Zo ja, welke en waarom?

Mijn collega’s hebben mij de bijnaam Marcel-A gegeven. Deze naam is tot stand gekomen toen er in één week meerdere boetes binnen kwamen.

Waar mag je jou ’s nachts voor wakker maken?

Een goede Rioja en olijven.

Welke droom wil jij binnen 5 jaar hebben waargemaakt?

Het is mijn doel om te zorgen dat BTB bij iedereen in Noord-Brabant bekend is en dat niemand meer om BTB heen kan als aanbieder van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid.

Met wie wil je graag een keer een beschuitje eten?

Amerikaans acteur Patrick Dempsey van de serie Grey’s Anatomy. Hij wordt in de serie niet voor niets McDreamy genoemd.

Lijkt het je leuk om ook een keer te worden geïnterviewd? Mail dan naar info@uovdekring.nl.