Nieuws van het bestuur

Denktank

Om in de toekomst relevant te blijven voor de ondernemers in Uden en meerwaarde bieden als vertegenwoordiger/woordvoerder, gaan we de belangenbehartiging anders organiseren. We geven het e vorm van een denktank, waarbij we de expertise van leden gebruiken om het Udense ondernemersklimaat te optimaliseren. De denktank komt 3 maal per jaar bij elkaar. Wil jij ook een bijdrage leveren en met ons meebouwen aan de toekomst, voel je dan van harte welkom in deze denktank! Jong, oud, starter of gevestigde ondernemers, meld je via info@uovdekring.nl en wij gaan graag met je in gesprek.

Startende Ondernemers

Oproep voor mentoren voor starterstraject. Ook in 2022 gaan we weer startende ondernemers begeleiden. Wil jij jouw ondernemerservaring inzetten om een starter in het zadel te helpen als mentor? Geef je op via misfits@uovdekring.nl.

Bestuurslid

Hans Clemens is al vele jaren trouw bestuurslid en heeft aangegeven zijn rol neer te zullen leggen. Wij bedankten Hans voor zijn jarenlange trouwe inzet en actieve betrokkenheid voor de ondernemers in Uden met een bloemetje. Efie Deksen, die namens Misfits in het bestuur zat, heeft een mooie kans gekregen om een haar expertise en persoonlijke passie verder vorm te geven. Om haar dromen te realiseren, geeft zij haar bestuurszetel op. Ook Efie werd bedankt met een bloemetje van de voorzitter, voor haar waardevolle bijdrage in de afgelopen 2 jaar.