Nieuws van de bestuurstafel

Fijne feestdagen

Het bestuur wenst je hele prettige feestdagen. Stay safe en graag zien we je weer bij onze activiteiten in 2021.

Cliftons Strenghtsfinder test

Als bestuur waren we benieuwd welke talenten we met elkaar hebben en hoe we die optimaal kunnen benutten in het bestuur. Elk bestuurslid heeft de Cliftons Strenghtsfinder test gedaan en tijdens de bestuursvergadering hebben we met elkaar de uitkomsten op hoofdlijnen gedeeld. We stelden ons daarbij de vraag “Voor welke uitdagingen sta je als bestuur in de komende jaren en hebben we daarvoor alle gewenste talenten in huis?” De grafiek liet zien dat we er graag nog iemand bij hebben die van nature van de ‘verbinding’ is. Daar zijn we naar op zoek, omdat onze penningmeester Maurice Pierik ons gaat verlaten in verband met wisseling van werk. We kijken met veel plezier terug op een heel waardevolle sessie met Ron Crone, die de testen heeft afgenomen en de analyse heeft gemaakt. De uitkomsten waren herkenbaar maar gaven zeker ook inzicht in hoe we elkaars talenten beter kunnen benutten.

Vacature penningmeester

Met het oog op die teamanalyse, zoeken we voor de invulling van de rol van penningmeester een relatiegericht en verbindende ondernemer die enige affiniteit heeft met cijfers. Kom jij de talenten in ons team versterken? Meld je dan bij Janny Brusselers via info@uovdekring.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Misfits

De eerste Green Meets Grey meeting werd vanwege Corona online gehouden. Ondanks alle voorbereidingen ontstonden er bij de start toch technische problemen met de verbinding. Dat was heel erg jammer, maar gezien de animo bij de aanmeldingen, zien we dat dit concept wel voorziet in een behoefte en dat zullen we in 2021 doorzetten.

De Hybride Leeromgeving

HLO (Hybride Leeromgeving) heeft de eerste opleiding achter de rug: Nederlands voor Polen.

Durf te vragen!

Frank en Lobke organiseren een Durf te vragen-sessie (#dtv) op 15 januari a.s. Meld je aan en durf te vragen in deze online sessie.