Hoe scoor je ten opzichte van je collega-ondernemers?

Halen jouw medewerkers Happy en Gezond hun pensioen? Hoe scoor je ten opzichte van je collega-ondernemers? Medewerkers behouden is goud waard. Ook in deze coronatijd. Maar hoe dan? Leer van elkaar!

Uitnodiging

Uitnodiging online workshop: Duurzame Inzetbaarheid voor werkgevers op 15 oktober a.s.
Hoe halen medewerkers meer uit zichzelf en hoe dat als organisatie faciliteren? Doe de scan, bespreek resultaten en ervaringen met collega-ondernemers en ga – met subsidie – in je eigen organisatie aan de slag!

Duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jouw organisatie? Juist in Coronatijd is het van belang je medewerkers “duurzaam” inzetbaar te houden. Maar hoe pakt je dit praktisch aan en creëer je draagvlak bij jouw medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers er iets aan hebben om bij jouw organisatie te blijven? Leer van collega’s in de branche en regio via een volledig Coronaproof event; de online workshop Duurzame inzetbaarheid.

Waarom deelnemen?

Noordoost Brabant Werkt en Wij Techniek bieden hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.
Op 15 oktober van 09.00 – 10.00 uur organiseren WijTechniek en Noordoost Brabant Werkt een online workshop duurzame inzetbaarheid voor installatiebedrijven en alle andere bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant. Tijdens de online bijeenkomst leer je van en met elkaar, o.a. aan de hand van de DI-scan die vooraf dient te worden ingevuld. Vanuit de regio is een digitale scan ontwikkeld rondom duurzame inzetbaarheid. Na het invullen van de scan ontvang je een persoonlijk bedrijfsrapport. Tijdens de workshop zullen de uitkomsten worden vergeleken met uitkomsten van andere bedrijven uit de regio en krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt zoals: Leren hoe je draagvlak creëert onder collega’s. De link naar de DI-scan is: https://samenwerkeninnob.nl/doedescan. Al meer dan 150 bedrijven in de regio gingen jou voor!

Aanmelden voor de digitale workshop

Meld je tot en met 12 oktober a.s. aan via info@samenwerkeninnob.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, naam deelnemer aan bijeenkomst, e-mailadres en telefoonnummer. Om ook echt van en met elkaar te leren zijn per workshop 10 plaatsen beschikbaar. Indien er meer dan 10 aanmeldingen zijn, zal op korte termijn een volgende workshop worden ingepland.
Deelnemers aan de workshop krijgen een uitnodiging via Teams toegezonden.

Programma

09.00: Welkomstwoord
09.10: Uitleg duurzame inzetbaarheid
09.20: DI-scan, bevindingen en aanpak
09.40: Bespreken van de resultaten en uitwisseling van ervaring en kennis
09.55: Hoe verder
10.00: Einde bijeenkomst