18/12 Maashorst Curling Cup voor ondernemers / winterborrel

Alleen voor leden
18 dec
17:30
  • Aanvang 18 december 2019 - 17:30 uur
  • Einde 18 december 2019 - 22:00 uur
  • Locatie Horecapaviljoen van Uden on ice aan de Markt

** Inschrijfdeadline is verstreken **

Van 13 december tot en met 5 januari barst de winterpret weer los in Uden. De Markt wordt in die periode omgetoverd tot een winterwonderparadijs voor alweer de achttiende editie van Uden on ice!

Nieuwe Maashorstgemeente

Al negen jaar op rij organiseert Uden on ice een succesvolle curlingscompetitie, waarbij vrienden, families en collega’s het ijs betreden voor een gezellig potje curling. Dit jaar voegen we op woensdag 18 december een extra curlingavond toe aan ons programma, speciaal voor u en de andere ondernemersverenigingen uit de gemeenten Uden en Landerd. Een uitgelezen mogelijkheid om samen 2019 uit te luiden, vooruit te kijken naar het nieuwe jaar én stil te staan bij de nieuwe Maashorstgemeente die gevormd wordt. We kiezen voor gemixte teams, zodat de leden van deelnemende verenigingen op een sportieve manier met elkaar kennismaken en samen op het ijs strijden voor de enige echte Maashorst-curlingcup.

Programma

Wij ontvangen je op woensdag 18 december graag om 17.30 uur in het sfeervolle horecapaviljoen van Uden on ice op de Udense Markt. Na een welkomstwoord is het tijd om met zijn allen te genieten van een heerlijk stamppottenbuffet. Aansluitend start de curlingavond, waarbij voor ieder team meerdere duels op het programma staan. Na afloop is er de mogelijkheid om op te warmen en na te praten in het horecapaviljoen. Maar je kunt natuurlijk ook alleen supporter zijn, zonder deel te nemen aan de curlingduels.

Word deelnemer of supporter

Een curlingteam bestaat uit vier tot acht personen, maar inschrijving geschied individueel. Om elkaar beter te leren kennen, worden de team door Uden on ice samengesteld. Wil je liever supporter zijn die de teams  aanmoedigt, meld je dan aan als supporter. Je wordt dan niet ingedeeld in een curlingteam.

No-show fee van €40,00 [afmelden kan tot 1-12]

Nadat je bent aangemeld en je een keuze hebt gemaakt tussen deelnemer of supporter met onderstaand formulier, wordt je inschrijving automatisch verwerkt. Ben je toch verhinderd, dan kun je dit tot 1 december kosteloos aan ons doorgeven via info@uovdekring. Helaas is het niet mogelijk om dit online te doen. Bij niet tijdige afmelding, brengen we no-show kosten in rekening en die zijn voor deze activiteit hoger dan anders, nl. € 40,00!

Schrijf je in via het formulier hieronder (eerst inloggen) en maak een keuze tussen ‘Ik ben supporter tijdens de Curling Cupwedstrijd‘ of ‘Ik wil meedoen, deel mij in in een Curling Team‘. Je hoort dan later in welk team je bent ingedeeld. Alles ingevuld? Klik op verzenden en je krijgt een bevestiging per e-mail. 

Wij verwelkomen je graag op woensdag 18 december!

inloggen