27/06 Maashorstlunch

27 jun
11:00
  • Aanvang 27 juni 2019 - 11:00 uur
  • Einde 27 juni 2019 - 14:00 uur

Ga mee lunchen in de Maashorst en spreek in ontspannen en bourgondische sfeer met mede-ondernemers, onder het genot van een lekkere lunch, natuurlijk met streekproducten. Locatie en exact tijdstip zullen op een later moment bekend gemaakt worden.

Tijdens deze activiteit worden foto’s gemaakt die wij zullen gebruiken voor publicatie op onze website en op social media.

Introducees

Ken je een ondernemer met een vestiging in Uden die nog niet bij UOV De Kring is aangesloten, maar die wel graag eens de sfeer wil proeven? Leuk! Meld hem/haar aan als jouw introducé en kom samen naar deze activiteit. Als je ons de bedrijfsnaam en de contactpersoon mailt via info@uovdekring.nl, dan zorgen wij dat er een naambadge klaar ligt.

Aanmelden en no show

Aanmelden voor deze activiteit kan via onze website; log in met je e-mailadres en gebruikersnaam op www.uovdekring.nl. Na aanmelding, staat je naam direct op de deelnemerslijst die je online kunt inzien. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

inloggen