03/10 Save the date – Talent voor energietransitie

Bijeenkomsten van derden
03 okt
14:30
  • Aanvang 03 oktober 2019 - 14:30 uur
  • Einde 03 oktober 2019 - 17:30 uur
  • Locatie Provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch

De energietransitie: van energie uit fossiele brandstoffen naar energie uit zon, wind en water. Welke kansen biedt deze belangrijke ontwikkeling voor de arbeidsmarkt? Dat gaan we met elkaar verkennen op 3 oktober a.s. tijdens het tweejaarlijks netwerkevent van AgriFood Capital Werkt!. Dit jaar organiseren we dit samen met Kennispact MBO Brabant en de Provincie Noord-Brabant.

Onder leiding van onze energieke dagvoorzitter Simone van Trier maken we kennis met mooie praktijkvoorbeelden en komen diverse ‘energizers’ aan het woord: van beleidsmakers tot mensen die letterlijkmet hun handen aan deze transitie werken. We presenteren een regionaal actieplan talentonwikkeling voor de energietransitie.

‘Talent in Ontwikkeling’ is bedoeld voor werkgevers, onderwijsinstellingen, overheden en andere arbeidsmarktprofessionals in Brabant. Het belooft een bruisend netwerkevent te worden met aansprekende cases, inspirerende sprekers en ruimte om op vol vermogen te netwerken.

AANMELDEN
Wil je een echte energyboost? Noteer dan 3 oktober in je agenda! Een uitnodiging volgt na de zomer, maar je kunt je nu alvast aanmelden via secretariaatafcwerkt@s-hertogenbosch.nl

 

inloggen