%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Woord van de voorzitter - oktober 2016

geplaatst op maandag 24 oktober 2016
Woord van de voorzitter - oktober 2016

Mijn eerste Algemene Ledenvergadering was tevens de laatste van het jaar 2016. 

Naast de formele agenda, waaronder het doornemen van het beleid en de begroting voor het jaar 2017, waren we er ook nu weer in geslaagd een interessante spreker uit te nodigen. 

Deze keer was het Benno Schildkamp die met zijn “Stadion als Spiegel model” een mooie metafoor had voor het gegeven dat medewerkers het belangrijkste zijn in een bedrijf. Hij prikkelde de aanwezigen met zijn verhaal en betoogde onder andere dat klanten niet gezien moeten worden als eindpunt maar als belangrijk meetpunt betreffende je product of dienst.

Hoe leuk om de verschillende reacties achteraf te horen van ondernemers welke het helemaal geweldig vonden tot aan ondernemers die er minder mee uit de voeten konden.

De vraag die ons bezig houdt is of we de komende jaren dit format van de Algemene Ledenvergadering zullen voortzetten. De komende maanden zullen wij, als bestuur, ons gaan bezinnen over de wijze waarop we de bijeenkomsten vorm en inhoud gaan geven. Dat doen we zeker niet alleen, maar in samenspraak met een aantal leden. Heeft u daar ideeën over? Onze commissie netwerken hoort dat graag! Uw ideeen zijn welkom via info@uovdekring.nl

In de laatste maanden van dit jaar staan er nog maar liefst 4 bijeenkomsten gepland, waaronder een Op-Weg-Naar-Huis-bijeenkomst van That’z Why op 27/10 (aanmelden kan nog via deze link) en een bedrijfsbezoek op 17/11. Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan binnenkort via de uitnodiging die u van ons ontvangt via e-mail.

Zoals altijd is het aantal leden dat deel kan nemen aan een OWNH-bijeenkomst beperkt om een kleine setting te houden. Zijn er meer aanmeldingen dan vrije plaatsen, dan leggen we een wachtlijst aan. Heeft u zich aangemeld, maar bent u alsnog verhinderd dan graag een afmelding bij het secretariaat, zodat een collega-lid van UOV De Kring kan deelnemen. Dit stellen wij ook op prijs bij alle andere bijeenkomsten.

Echter, onze bijeenkomsten staan in het teken van het ontmoeten van elkaar als ondernemers. UOV De Kring biedt daarvoor het platform. Wij zien u dan ook graag bij de komende bijeenkomsten om inspiratie en (nieuwe) contacten op te doen die bijdragen aan de continuïteit van uw bedrijf.

Frank de Winter
Oktober 2016

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten