%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Uitnodiging sponsoravond FC Uden

geplaatst op woensdag 10 april 2013

FC Uden nodigt leden van UOV De Kring uit voor een sponsoravond op 18 april om 20.15, met cabaretier Paul Smit. In een luchtige, energieke en humoristische show, worden de 7 Supercompetenties belicht. Paul gaat in op diverse aspecten van menselijk gedrag, de werking van ons brein, cultuurverandering en veranderings-management.

FC Uden nodigt leden van UOV De Kring uit voor een sponsoravond op 18 april om 20.15. FC Uden is  een organisatie die vanuit haar sociaal-maatschappelijke functie zeer nadrukkelijk bezig is met beleidsontwikkeling en een duidelijke visie heeft. 

Paul Smit, cabaretier en bedrijfstrainer zal in een compleet vernieuwde kantine ingaan op De 7 Supercompetenties. In een luchtige, energieke en humoristische show, worden de 7 Supercompetenties belicht. Paul gaat in op diverse aspecten van menselijk gedrag, de werking van ons brein, cultuurverandering en veranderings-management.

Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens zo flexibel en ontspannen mogelijk in het leven staan en denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Tevens gaat hij in op het belang van verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie. Diverse tips, wijsheden en herkenbare gedragspatronen worden afgewisseld met veel humor, stukjes mentalisme en imitaties.

Kortom, een avond die u niet mag missen en waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij heten u dan ook van harte welkom bij FC Uden en vergeet niet uw collega’s, relaties, vrienden en bekenden mee te nemen!! Toegang is gratis.

Daarom: 18 april 20.15: kom naar het clubhuis van FC Uden a/d Artillerieweg 1 te Uden. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, een geweldige lezing. Daarna maken we er een gezellige avond van. Wij geven u de gelegenheid om te netwerken tijdens deze avond.

U bent van harte uitgenodigd !

Ad Maassen, Secretaris FC Uden

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten