%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Spookfactuur gemeentegids in omloop

geplaatst op dinsdag 26 februari 2013

Verschillende bedrijven in Uden hebben de afgelopen dagen een spookfactuur voor de gemeentegids ontvangen. Het betreft een factuur van het bedrijf Publicatie & Advies NL met het als logo een oranje afbeelding van Nederland met daarnaast: Gemeentegids, uw complete gids. Betaal dit niet!

Er wordt gevraagd te betalen voor een vermelding op www.gemeenten-gidsen.nl.

Wij adviseren u extra alert te zijn wanneer u telefonisch, via fax of e-mail benaderd wordt om een advertentie of vermelding in een gids goed te keuren of te betalen. De gemeente Uden doet, voor wat betreft de print- en digitale gemeentegids en Gemeentegids App alleen zaken met Akse Media B.V. Twijfelt u aan de oprechtheid van datgene wat u wordt aangeboden of gevraagd wordt te betalen? Verifieer bij het cluster communicatie van de gemeente Uden, telefoon 14-0413. Zij zal kunnen beamen dat Akse Media het enige bedrijf is dat in opdracht van en in samenwerking met de gemeente een officiële gids met gemeentelijke informatie verzorgt.

Bron: http://www.uden.nl/Actueel/Archief_2012/December/Spookfactuur_gemeentegids_in_omloop 

Ook Akse Media zelf waarschuwt ons hiervoor. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Akse Media, via telefoon: 0223-668877.

 

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten