%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Hutten, winnaar van de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013!

geplaatst op dinsdag 12 november 2013
Hutten, winnaar van de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013!

Vrijdag j.l. werd bij een druk bezochte Rabobank Uden/Veghel de winnaar van de MVO-prijs 2013 bekend gemaakt.  Erik Jansen van Rabobank Veghel heette ons van harte welkom. Door de ontstane beeldvorming van de Rabobank deed hij dit met een dubbel gevoel. Hij benadrukte dat de medewerkers van de Rabobank in de plaatselijke kantoren met hart en ziel werken aan, en betrokken zijn bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Daarna wist oud VROM-minister Ed Nijpels iedereen te boeien met zijn inspirerende lezing over “maatschappelijk verantwoord ondernemen loont op alle fronten”.
De bedrijven die aan MVO doen, scoren beter dan traditionele bedrijven. MVO biedt absoluut kansen en iedereen kan er mee beginnen, het is een maatschappelijke plicht om aan MVO te doen, aldus de oud-minister. We moeten streven naar een circulaire economie waarbij geen afval bestaat. 84% van alle bedrijven doet al iets met MVO.

Na een woord van burgemeester Eugster van de gemeente Schijndel (de 1e fairtrade gemeente) presenteerden de 3 ondernemingen hun bedrijfsfilms. Vervolgens maakte Pieter de Waard namens de jury de winnaar bekend; Hutten doet het meest aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hutten stimuleert gezonde voeding, is innovatief, duurzaam en gaat verspilling van voedsel tegen.


Maar ook de andere 2 over gebleven genomineerden Hendriks Coppelmans uit Uden en de Den Ouden Groep uit Schijndel verdienen prijzen. Alle 3 zijn het familiebedrijven met veel potentie en continu?teit. Na de prijsuitreiking door burgemeester Eugster hebben we nog even gezellig nageborreld met de vele ondernemers die naar de prijsuitreiking gekomen waren.

Graag feliciteren wij Hutten als de best Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Veghel-Uden-Schijndel.

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten