%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Foto's OWNH bijeenkomst Lean in Sales

geplaatst op vrijdag 4 december 2015
Foto's OWNH bijeenkomst Lean in Sales

15 leden van UOV De Kring hadden donderdag j.l.  een inspirerende Op-Weg-Naar-Huis-bijeenkomst, deze keer verzorgd door Sanders Fritom B.V. Het thema van de bijeenkomst was LEAN Management en Sales. Bij LEAN gaat het om het elimineren van 8 verspillingen en het creëeren van waarde in de organisatie waardoor een hogere klanttevredenheid wordt bereikt.

Sanders Fritom deed uit de doeken hoe zij LEAN binnen hun organisatie succesvol hebben toegepast, hoe de klanttevredenheid hierdoor is verhoogd en de verspilling is verminderd.  Belangrijk hierbij is dat alle medewerkers erbij worden betrokken en zich verantwoordelijk voelen.  De mens is immers de onderscheidende waarde voor het bedrijf. Via de periodieke nieuwsbrief wisten alle medewerkers waar de organisatie mee bezig was.  Het resultaat: allemaal enthousiaste en trotse medewerkers die  bewust met LEAN bezig  zijn, met veel plezier naar hun werk gaan waardoor Sanders Fritom beter excelleert dan de algemene markt. Kortom; LEAN een aanbeveling voor ieder bedrijf!

Na de presentatie volgde onder het genot van een hapje en drankje een gezellige discussie onder de aanwezigen over hoe LEAN in hun bedrijf kan worden toegepast. 

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten