%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

Chain Logistics start een Chain Reaction (persbericht)

geplaatst op maandag 2 maart 2015
Chain Logistics start een Chain Reaction

Tilburg, 25 februari 2015 - In een volle assemblageruimte startte Rob Jansen van Chain Logistics een ‘Chain Reaction’ samen met 23 ondernemers op 23 februari jl. in Uden. 

 

Tijdens een excursie bij Chain Logistics kregen de ondernemers uit het MKB te zien wat Chain Logistics zoal doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe zij daarin samenwerkt met (reïntegratie)bedrijven en gemeente. De aanwezigen uit de zaal kregen van drie sprekers voorgerekend wat een soortgelijke aanpak hen zou kosten en belangrijker nog, wat het zou opleveren. Vervolgens moesten de ondernemers stelling nemen in een heuse ‘statement game’. Daarbij werd meteen duidelijk wie wie zou kunnen verder helpen met best practices. Erg handig voor tijdens de borrel erna.

Uit de evaluaties bleek dat er groot enthousiasme is onder het overgrote deel van de MKB’ers om zelf vervolgstappen te ondernemen. De eerste afspraken hierover zijn inmiddels gemaakt.
De excursie was een activiteit van Switch om het MKB uit te dagen te switchen naar een duurzamere bedrijfsvoering. Zo’n 13.000 ondernemers en werknemers uit het MKB gingen al voor, waarvan het grootste deel uit Brabant. 

Een volgende excursie vindt plaats op 20 april aanstaande bij Wiltec te Uden. 

Op de website www.mvoloont.com vindt u meer informatie over deze activiteiten en vindt u best practices en tips. 

 

Deze excursies zijn speciaal bedoeld voor ondernemers in regio Veghel, Uden en Schijndel en worden mede mogelijk gemaakt door ondernemerskoepel ReVUS, Rabobank Uden Veghel en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Foto: Ad van de Graaf

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten