%|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

10 Top-bedrijven in de etalage!

geplaatst op woensdag 26 februari 2014
10 Top-bedrijven in de etalage!

Tilburg / Goes, 18 februari 2014 - Tien topbedrijven uit Zuid-Nederland zijn door een deskundige jury toegelaten tot de ‘Tasty10’. Deze bedrijven importeren voedsel uit ontwikkelingslanden en houden daarbij vergaand rekening met mens en milieu. Met de ‘Tasty10, Good in Food’ inspireert initiatiefnemer Switch bedrijven en consumenten om te werken met verantwoorde producten.

Wie van lekker en eerlijk eten houdt, heeft steeds meer te kiezen. De vraag naar verantwoord geproduceerd voedsel stijgt en ondernemers brengen steeds meer producten op de markt die rekening houden met mens en milieu.

De ‘Tasty10’ zijn tien levensmiddelenbedrijven in Zuid-Nederland die een voorbeeld zijn voor andere importeurs en afnemers van producten uit ontwikkelingslanden.

Tot de Tasty10 zijn toegelaten:

  1. Anova Seafood BV te ’s-Hertogenbosch
  2. Fair Food Company te ’s-Hertogenbosch
  3. Ferrero te Breda
  4. Meatless te Goes
  5. Mongozo te Venray
  6. Nature’s Pride te Maasdijk
  7. Nobel Exotic Primeurs te Hulst
  8. Rombouts Nederland te Hapert
  9. Tussen de Molens te Eindhoven
  10. Verstegen Spices & Sauces B.V. te Rotterdam

Inspiratie opdoen?
Alle tien ondernemingen zetten zichzelf graag in de etalage tijdens een netwerkbijeenkomst op 20 maart a.s. in de Efteling. Ondernemers die uit de eerste hand willen vernemen hoe deze ondernemers zorgen voor people, planet en profit, kunnen daar bij zijn! U vindt meer informatie en de uitnodiging op www.maakdeswitch.nl

En de winnaar is…..?
In april en mei is het woord aan de consument. Zij mogen uit de Tasty10 hun favoriet kiezen. Het laatste woord is uiteindelijk aan de jury die uit de drie hoogst scorende bedrijven de winnaar kiest van de Gouden Lepel.

Dit project wordt uitgevoerd door Switch, is mede mogelijk gemaakt door het GROW-fonds van OxfamNovib en de provincies Zeeland en Brabant en sluit aan bij de campagne ‘Behind the brands’. 

0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten