%|%%|% %|%%|% %|%%|% %|%%|% %|%%|% %|%%|%
terug naar het overzicht

12/10 Grensverleggend event met aansluitend ALV-diner

Alleen voor leden van UOV De Kring

Informatie

Aanvang 12 oktober 2017 15:00
Einde 12 oktober 2017 18:00
Adres De Vrije Teugel, Bedafseweg
Plaats Uden
Contactpersoon Janny Brusselers
E-mailadres info@uovdekring.nl
Telefoonnummer 06-21860892

Omschrijving

Op 12 oktober a.s. vindt onze algemene ledenvergadering (ALV) plaats, waarvoor u nog een separate uitnodiging per e-mail ontvangt. De middag vóór de ALV organiseren wij een waardevol grensverleggend event voor en door leden. Via deze weg willen wij u graag uitnodigen voor dit bijzondere middagevent. 

Grenzen
Wat we die middag precies gaan doen, blijft nog even een verrassing. Wat we wel alvast kunnen verklappen, is dat er een aantal inspirerende sprekers komt. Het thema dat deze dag centraal staat, is GRENZEN.

  • Wat zijn grenzen? 
  • Grenzen privé, grenzen als ondernemer en hoe gaat u met deze grenzen om? 
  • Hoe goed kennen we onszelf en de ander? 

                                                          Foto: Pixabay

Programma:

15.00 start

15.30 Ervaringsdeskundige spreker vertelt over ondernemersgrenzen.

16.00 Ondernemersvaardigheden in de 21ste eeuw.

16.30 Met z’n allen over de grens.

17.00 uur Reis naar de toekomst (2025)

18.00 uur Einde middagprogramma. Op naar de algemene ledenvergadering.

Tijdens dit event worden ondernemers uitgedaagd uit hun comfortzone te komen en te ontdekken wat er nodig is voor een succesvolle toekomst. Een dag waar we veel nieuwe inzichten krijgen over onszelf en onze ondernemingen. Waar we verbaasd zullen zijn en ook veel zullen lachen. Precies wat ondernemen leuk maakt. Ontdekken en plezier hebben.

 

Deze dag wordt begeleid door Eric Bolwerk:

Op zijn CV prijken talloze managementfuncties in marketing & sales bij farmacie- en retail bedrijven. 9 jaar geleden nam hij de stap om voor zichzelf te beginnen. Het begeleiden van ondernemers bij hun persoonlijke groei zowel als bij de groei van hun bedrijf geeft hem energie. Hij combineert het coachen en trainen van ondernemers met een parttime functie als docent Marketing én trainer persoonlijke vaardigheden bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Het meeste plezier heeft Eric wanneer hij ondernemers kan enthousiasmeren en motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Eric daagt uit en moedigt aan om buiten comfortzones te treden. Wees gerust, hij zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en veilige omgeving om aan uw eigen ontwikkeling te werken. Behalve zijn jarenlange ervaring en expertise in coaching en teambuilding gebruikt hij humor en een aanstekelijk enthousiasme als zijn belangrijkste wapens. Zijn focus richt zich op communicatie, persoonlijke effectiviteit, innovatie en persoonlijk leiderschap.

 

Kortom een leerzame, boeiende middag die u niet wilt missen. U bent er toch ook bij? 

*LET OP!

Naast deze uitnodiging voor het middagprogramma ontvangt u ook een uitnodiging voor het avondprogramma met ALV-diner van 18.30-21.00 uur. Als u zowel het middag- als het avondprogramma wilt bijwonen, meld u dan voor beide activiteiten afzonderlijk aan. 


Aanmelden en no-show
U kunt zich hieronder aanmelden met het e-mailadres waarmee u bij ons bent ingeschreven. Deelname aan deze activiteit is gratis en aanmelden is verplicht. Mocht u onverwacht na aanmelding toch niet kunnen komen, dan kunt u uw aanmelding tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren via info@uovdekring.nl. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om een no show fee van € 25,- p.p. in rekening te brengen.

Aan- of afmelden voor dit evenement
0
comments powered by Disqus
terug naar het overzicht
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten